BAGELS & BEANS DELFT MARKT

Recentebeoordeling


4 sterren uit 18 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bagels & Beans Delft Markt. Meer weten? Ontdek meer

6 jun 2024 om 20:04 Meer dan optijd. Ik had perongeluk het verkeerde adres opgegeven en dat werd super snel opgepakt, gewijzigd. Mijn collega en ik waren blij met onze heerlijke lunch en drinken
29 apr 2024 om 13:16 Smaakt prima. Wel erg karig belegd. Weinig cream cheese, klein baadje sla, net genoeg zalm. En de iced coffee zat bijna op mn beagle ipv in de beker. Moet voorzichtiger vervoerd worden of beter verpakt.
22 apr 2024 om 15:20 Very kind and friendly on delivery. Food was great as always, never disappoints.
14 mrt 2024 om 17:13 Eten was op tijd en warm.
2 feb 2024 om 13:23 De levering duurde erg langer waardoor mijn bagel ook volledig koud was.
24 dec 2023 om 16:42 Altijd lekker eten en gezond, superrrrr!
23 dec 2023 om 16:44 Bezorging duurde 2.5 uur
2 sep 2023 om 13:16 Wederom slecht, voor dat geld zit er amper beleg op! Dit was de 2e keer. Zelfs in de opmerkingen gezet dat ze niet zo karig moeten zijn met het beleg. En wat krijg je: nog veel minder. Wat een treiterij. Ik bestel hier niks meer
16 jul 2023 om 14:24 Jammer dat jullie maar 1 kant van het broodje besmeren met creamcheese. Zo is het brood vrij droog, ik bestel de laatste tijd extra creamcheese bij en extra advocado om de andere kant ook te besmeren maar zo wordt het al gauw 18 euro voor een broodje
14 apr 2023 om 17:57 Niet slecht, maar zeker niet bijzonder helaas. Voor deze prijs wel een beetje onder de maat. De kleine smoothies zijn voor de prijs echt mega klein... Volgende keer kiezen we helaas een ande restaurant.
7 apr 2023 om 18:03 Heerlijk vers en warm! Aanrader!
24 mrt 2023 om 15:38 Bestelling nooit gearriveerd